ELLE Fashion Show

EXKLUZÍV KÖRNYEZET – VALÓDI DIVATÉLMÉNY

AZ ELLE FASHION SHOW 2019-BEN MEGÚJUL

Az  ELLE Fashion Show 2019-ben egy új és exkluzív divatélményt kínál a közönség számára. Elsőként láthatjuk a kifutón a 2019 tavaszi/nyári szezon trendjeit.

Az új helyszínnel és impozáns környezettel az ELLE Fashion átveszi vezető szerepét a Fashion weekek életében azzal, hogy a legismertebb, külföldön is elismert hazai tervezők kollekcióit mutatja be. A tervezők ruhái másol nem láthatóak.

Az ELLE Fashion by Societé lehetővé teszi öt partner részére a hosszú távú sikert és megtérülő befektetést. Nem kell más csak hosszú távú gondolkodás annak irányában, hogy pénzügyi befektetésével célzottan érhessen el sikert és eredményt.

 

Időpont

2019. május 18.

Helyszín

Tervezés alatt

KAPCSOLAT

Török Noémi

BTL csoportvezető

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/574-9199
E-mail.: noemi.torok@centralmediacsoport.huCímkék: