Címke: blog

nlc Mobil App

Az nlc Magyarország piacvezető online, női magazinja. Fontos és felelősségteljes szerep a miénk, mert ha egy weboldal naponta több százezer olvasót ér el, akkor nemcsak a szórakoztatás, hanem a társadalmi szerepvállalás is a feladatai közé tartozik.

Bővebben

Barkácsblog

A Műhelytitkok blog a Praktiker barkácsáruház által támogatott online, személyes napló, amit egy kreatív blogger készít. A blog célja az inspiráció, hogy olyan ötleteket adjon, amik nemcsak a pénztárcát kímélik, de segítenek kilépni a megszokott, unalmas, megoldások közül.

Bővebben

Krémmánia

A Kremmania.hu Magyarország legnagyobb, szépségápolással foglalkozó közösségi oldala.
Az oldal fő pillérét az adatbázisban megtalálható több mint 100 000 kozmetikum, valamint a több mint 840 000 felhasználói vélemény jelenti. Véleményvezérekből álló aktív közösségünknek köszönhetően az oldalra minden nap számos új termék és több száz új vélemény kerül fel.

Bővebben

nlc.

Az NLCafé Magyarország piacvezető online, női magazinja. Fontos és felelősségteljes szerep a miénk, mert ha egy weboldal naponta több százezer olvasót ér el, akkor nemcsak a szórakoztatás, hanem a társadalmi szerepvállalás is a feladatai közé tartozik.

Bővebben
Betöltés