Nőnap és új albuma mai debütálásának alkalmából Magyarország egyik leghallgatottabb előadója is élt a Meglepetés erejével: a magazin címlapján üzent családjának és rajongóinak Beton Hofi, aki egy exkluzív interjúban a Central Médiacsoport partnereit is köszöntötte.

Növekvő eladások, a legstabilabb olvasótábor a női hetilappiacon, 25%-ot meghaladó bővülés a hirdetési bevételekben

Beton Hofi mellett okkal hisz hétről hétre a Meglepetés erejében egy nagyvárosnyi fogyasztó

2022 óta dinamikusan növekednek a több mint 200 ezres olvasottságú Meglepetés magazin hirdetési bevételei. A Meglepetés olvasóinak 26%-a előfizető, akik a konkurens női hetilapokkal szemben a piacon szinte egyedüliként kitartanak a márka mellett, sőt, 2023 utolsó negyedévében számuk még növekedett is.

A hirdetési bevételeken belül kiemelkedő részesedéssel bír a gyógyászati (37%) és a kereskedelmi (34%) szektor, utóbbi 77%-os növekedést könyvelt el egy év leforgása alatt. A szépségiparban is dinamikusan növekszik az érdeklődés a Meglepetés iránt, a beauty piac hirdetési költése 31%-kal nőtt 2023-ban.

Élj a Meglepetés erejével! Kattints az alábbi képre és böngészd át megújult médiaajánlatunkat, mellé pedig hallgass bele Beton Hofi új albumába! Nekünk nagyon bejött. Gratulálunk hozzá, Ádám!



Címkék: