A Central Médiacsoport és a norvég Fjordmail International cég között tranzakciós megállapodás született, amely alapján a citromail.hu weblap a norvég cég tulajdonába kerül. A megállapodás a levelezőrendszer teljes tartalmát és adatbázisát érinti, amelyek egy hosszabb, átmeneti periódus után kerülnek át-várhatóan idén év végén–a norvég céghez.

A tranzakció lezártáig a Central Médiacsoport Zrt. változatlanul üzemelteti és értékesíti a terméket, így célunk, hogy a változás a felhasználóink és partnereink számára ne jelentsen semmilyen fennakadást vagy érzékelhető különbséget.

A levelezőrendszer működése folyamatos lesz, a szolgáltatás minősége, a levelezőrendszer és az adatok biztonsága a jelenlegivel azonos szintű marad. A citromail.hu weboldal hirdetési megoldásai, médiaajánlatai, illetve a hivatkozott tulajdonosváltozásnak megfelelően aktualizált, egyebekben változatlan tartalmú Hirdetésértékesítési Általános Szerződési Feltétel (ÁSZF) továbbra is elérhető itt: 2022. július 1 től érvényes ÁSZF.

Hirdetésekkel kapcsolatban,  keressetek minket továbbra is bizalommal!



Címkék: