A marieclaire.hu-n májusban zajló egy hónapos közönségszavazás mellett, a benevezett közel 250 terméket, egy öt fős szakmai zsűri is értékelte, tesztelte.

A zsűri tagjai között a Marie Claire részéről Tiefenthaler Eszter (a Marie Claire felelős szerkesztője) és Dóczy Júlia (a Marie Claire szépségszerkesztője) vett részt az értékelésben, valamint három külsős szakértő is csatlakozott hozzánk: Ternyák Kata (az Imagine szalon tulajdonosa és szakmai vezetője), Pataki Ági (sminkmester), Gyöngyösi Nóra (PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos).

Soha rosszabb feladatot, mint heteken át szépségtermékeket tesztelni. Sok esetben kimondottan nehéz volt a döntés, hogy az izgalmas indulók közül melyik legyen a kedvenc. Megismertem új termékeket – és meg is szerettem jó néhányat, ezek ott is lesznek a fürdőszoba polcon a jövőben is.

Tiefenthaler Eszter

Marie Claire felelős szerkesztő

Az egy hónapos online szavazást kiemelkedő médiaértékű és elérésű digitális-és közösségi médiás kampány kísérte. A pályázat lezárásaként pedig online és offline hirdettük ki a nyerteseket.

A nyertes márkák, termékeik kommunikációjában is használhatják a Marie Claire Hungary Beauty Awards 2022 Winner logóját.

Ezúton is gratulálunk minden nyertesnek és a pályázatban résztvevő partnerünknek!



Címkék: