Minden harmadik magyar fekete pénteki akcióban szerzi be a karácsonyi ajándékot. Érd el hatékonyan célcsoportodat digitális hirdetési megoldásainkkal, most 15-20%-os Central Black Friday kedvezménnyel!

Tudtad? Idén akár minden második hazai fogyasztó élhet a fekete péntekre meghirdetett kedvezményekkel – derül ki a Reacty Digital Kft. és a Shoptet.hu reprezentatív felméréséből.

A kutatás még számos érdekességre rávilágított: 

  • A magyarok döntő többsége (93%) hallott már a Black Friday-ról.
  • Legfőképp a diákok (99%) és a nyugdíjasok (96%) ismerik ezeket az akciókat.
  • A legtöbben ruházati cikket (35%) terveznek venni, amit a háztartási- és vegyiáruk (30%), valamint a háztartási kis- és nagygépek (26%) követnek.
  • A fogyasztók fele (54%) fontolgatja szolgáltatás vásárlását Black Friday akcióban. Ők elsősorban szállásfoglaláshoz (21%) szeretnék kihasználni a várt kedvezményeket. Ezt a kulturális szolgáltatások – például színház- vagy koncertjegyek -, az előfizetések, illetve a szépségápolási szoláltatások követik.
  • Az átlagos költés idén 43 ezer forint lehet, ami enyhe növekedést jelent a tavalyi értékhez képest.
  • A férfiak magasabb összegben terveznek költeni, mint a nők, így az ő átlagos költésük akár az 50 ezer forintot is elérheti.
  • Tavaly a magyarok 30%-a vásárolt az akciós napokon.
  • A fogyasztók hatodának (17%) csak halvány elképzelése van arról, milyen árucikket szerez be a Black Friday akciók idején, azaz nem konkrét elhatározással indulnak neki az időszaknak, vagy nincs információjuk arról, hogy mekkora kedvezményekre számíthatnak.

Hatékony eszközt keresel célcsoportod eléréséhez? Juttasd célba hirdetésed, győzd meg a bizonytalanokat, állítsd őket márkád oldalára és monetizálj hatékonyan hirdetési megoldásainkkal! Hirdess digitális termékeinknél most 15-20%-os Black Friday kedvezménnyel!

Ezekkel az ajánlatokkal várunk:

24.hu

Nosalty.hu

Nlc.hu 

TOP24 PR & szponzorált listák

Termékteszt cikk több termékkel & kedvezménykód együttműködés

Szerkesztőségi bazár & leteszteltük cikk

Eddig élhetsz kedvezményes ajánlatainkkal

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha szívesen együttműködnél márkáinkkal, kérjük, keresd Central kapcsolattartódat vagy írj az internetsales@centralmediacsoport.hu e-mail címre!



Címkék: