NŐI PORTFOLIÓ

Nők Lapja

Életmódváltó program

„Ajándékozz magadnak plusz 10 egészséges évet” – szólt az Életmódváltó programjának fő üzenete. A résztvevőket a közösség erejével és a Nők Lapja szakértői stábjával segítették, hogy motiváltak maradjanak, és valódi változást érjenek el a fél éven át tartó program végére. A nőklapja.hu oldalon létrehoztak egy kihívás aloldalt is, melyen a program ideje alatt, a folyamatosan frissülő tartalmak mellett, minden hónapban egy újabb teljesítendő kihívás szerepelt. Értékes nyereményekkel motiválták az olvasókat, hogy minél többen többen teljesítsék a táplálkozáshoz, mozgáshoz, stresszoldáshoz, alváshoz, hidratáláshoz és káros szokásokhoz kapcsolódó kihívásokat. A programhoz több szponzor és nyereményadó partner csatlakozott.

Nők Lapja Food Awards

Nagy újdonság volt a Nők Lapja Konyha életében, hogy idén első alkalommal került megrendezésre a Nők Lapja Food Awards, mely minden előzetes várakozást felülmúlt!

A pályázatot több mint 50 millió Ft médiaértékű, széleskörű marketing kampány kísérte a Central portfólió print, online és social felületein, valamint a Forbes magazinban. Az olvasók május elejétől június elejéig egy hónapon át voksolhattak kedvenceikre a nőklapja.hu oldalon. A benevezett 251 termékre rekordszámú, összesen 165 000 szavazat érkezett, közel 9300 szavazótól, így születtek meg az idei év díjazottjai. A 47 kategória nyertesei bemutatásra kerültek egy összeállítás keretében a Nők Lapja magazinban és online felületén is. Partnereink emellett a díjazott termékeik kommunikációjában és csomagolásán szabadon használhatják a Nők Lapja Food Awards 2022 Nyertes logót.

A Nők Lapja szellemiségével összhangban a Food Awards pályázatból sem hiányozhatott a segítő szándék. Partnereinkkel összefogva, az általuk beküldött termékekből több mint 600 darab tartós élelmiszer került átadásra rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet bevonásával.

Nők Lapja Klub

A Nők Lapja számára fontos a közösségépítés, ennek szellemében indult el idén a Nők Lapja Klub, ahol a tagok minden hónapban megújuló kedvezményes kuponokkal, nyereményjátékkal és egyéb exkluzív ajánlatokkal találkozhatnak.

Nők Lapja Irodalmi Díj

A Nők Lapja történetében először adták át a Nők Lapja Irodalmi Díjat, ahol a legjobb magyar és a legjobb külföldi kortárs regényt, valamint a legjobb gyermek- és ifjúsági könyvet jutalmazták, és egy közönségdíjas szerzőt is ünnepelhetett a díjátadón részt vevő közönség.

A Nők Lapja Irodalmi Díjat átadó vacsorának a Hilton Budapest adott otthont 2022. november 9-én este, az esemény háziasszonyi feladatait Juhász Anna látta el.

Elmondhatom, hogy az elmúlt hónapokban a szokásosnál is többet olvastunk. Az újságkészítés, a szerkesztés, a háztartás és a gyereknevelés mellett minden fennmaradó szabadidőnket könyvekkel töltöttük. De nagyon élveztük. Az éjjeliszekrényemen az eddigi szokásos könyvhalom helyett egy barikád épült, a szerkesztőség minden sarkában mesék és regények tornyosultak, és állandó beszédtéma volt köztünk, ki hol tart, kinek melyik a kedvence.

Akovács Éva

Nők Lapja főszerkesztő, Central Médiacsoport Zrt.

73.-ik születésnapját ünnepelte

Hazánk emblematikus lovebrandje a Nők Lapja, immáron 73-ik születésnapját ünnepelte. A Nők Lapja erőssége, hogy képes időről időre megújulni, miközben hű marad értékrendjéhez, és a magas minőséghez, amit képvisel. Olvasók százezrei számára jelent generációk óta biztos pontot egy folyamatosan változó világban. Születésnapja alkalmából, címlapsztárjai köszöntötték fel.

Nőklapja.hu

Növekvő látogatószám és saját tartalom

A nőklapja.hu oldalon egy év leforgása alatt, megháromszorozódott a saját napi tartalom előállítása, amely visszaköszön a látogatói eredményekben is, +110%-ot tudtak nőni a látogatások számában. Több olyan rendkívül sikeres tematikus hetet is mögött tudhatnak, mint az Olvass velünk!, a royal hét vagy akár az advent. Mindemellett a szerkesztőség több új sikeres rovatot is életre hívott: Személyesen (véleménycikkek), Hol is találkozzunk? (Szegő András nosztalgiarovata), Gasztró (Nők Lapja Konyha receptjeinek felhasználásával).

Meglepetés

Megújulás és születésnap

Júniusban megújult a Meglepetés magazin, a lap olvasói számos újdonság mellett Endrei Judittal, mint állandó szerzővel találkozhattak. A szerkesztőség a hagyományokkal továbbra sem szakít: számos híresség életébe nyerhetünk bepillantást a magazin oldalain keresztül. A Meglepetés magazin közel három évtizedes fennállása óta folyamatosan alkalmazkodott az olvasói igényekhez. Így történik ez most is, amikor a háziasszonyok már saját háztartásukban is megérzik a világszintű gazdasági válságot. A spórolási tanácsok, a szolgáltatás jellegű anyagok, a hasznos tippek felértékelődtek, míg a magazin olvasóinak lelke továbbra is a pozitív emberi történetekre éhezik. Ez az elv vezérelte a szerkesztőséget a magazin megújításakor.

A Meglepetés szerkesztősége komoly hangsúlyt fektet olvasói bázisára és a magazin minőségére. Az ősz folyamán kutatást szerveztek, melynek eredményeit beépítették a lapba.

Októberben 27 éves lett a márka, melyet árcsökkentéssel és nyereményjátékkal ünnepeltek meg.

Story.hu

Nagy sikerrel fogadták a userek

Tavaly novemberben indult a story.hu, amelynek célja a sztáros hetilap elérésének kiterjesztése az online térbe. Az olvasók körében is népszerű kiadvány lapszámainak tartalmát egészíti ki a story.hu még több izgalmas fotóval, videóval, illetve a belföldi és külföldi celebritások életét bemutató legfrissebb naprakész hírekkel.

Már az első hónapokban kristálytisztán látszódott, hogy nagy sikerrel fogadták olvasóink a story.hu indulását. Ezt a második féléves elérési számok csak tovább erősítették: 2022. 07-11 hónapokat vizsgálva a story.hu elérése átlagosan közel heti 260 ezer RU és több, mint 500 ezer PV.

EGÉSZSÉG-ÉLETMÓD PORTFOLIÓ

Nők Lapja Egészség

Tematikus belső mellékletek

Az egészségszegmensben piacvezető Nők Lapja Egészség, idén olyan tematikus belső mellékletekkel jelentkezett, mint a pszichés járványfáradtság, a hormonváltozás, az öko, a vitamin kisokos vagy akár az utazás melléklet, melyek nagy népszerűségnek örvendtek hirdetői és olvasói oldalon egyaránt.



Címkék: