A töretlen népszerűségű Egészségre fel! kiadványt idén hat magazinba húzzuk be, széles elérést biztosítva hirdető partnereink számára, az egészség iránt érdeklődő, női és férfi célcsoport körében.

A résztvevő magazinok körét, az olvasói célcsoport, illetve a tartalom alapján választottuk ki. Így kerül bele összesen 173 200 példányban a Nők Lapja, Story, Meglepetés budapesti példányaiba, valamint a Nők Lapja Egészség, Marie Claire és Best teljes példányszámába.

Az Egészségre fel! egy rendkívül átfogó kiadvány, mely számos hasznos és informatív cikkel halmozza el olvasóit. Magas kontaktusszámot ér el, hiszen tartalmával releváns segítséget nyújt az olvasóknak, akik többször is fellapozzák és tovább is adják egymásnak a kiadványt.

Az Egészségre fel! idei újdonsága, hogy színvonalasabb és nagyobb formátumban jelenik meg, ezáltal is biztosítva a prémium megjelenést.

A kiadványban sok-sok fontos tanácsot gyűjtünk össze, amelyek hozzájárulhatnak az egészségmegőrzéshez. Arra törekszünk, hogy ezek a praktikus tippek egyszerűen beilleszthetők legyenek a mindennapokba. Lehet az testmozgás, betegségmegelőzés, lelki támogatás, immunerősítés, wellness, szépségápolás, sikeres gyógyulás vagy kiegyensúlyozott étrend, az olvasóink számíthatnak ránk: a testi-lelki jóllét minden elemére mutatunk hatékony megoldási lehetőségeket.

Váradi Krisztina

Egészségre fel! vezetőszerkesztő, Central Médiacsoport Zrt.

Partnereink számára költséghatékony elérést biztosítunk, miközben rendkívül magas vásárlóerővel rendelkező olvasókat érhetnek el.

Az Egészségre fel! ajánlata elérhető itt.



Címkék: