A márka első nyomtatott magazinját az olvasók és a hirdetők is nagy lelkesedéssel fogadtak. Készül a folytatás!

Idén novemberben újra megjelenik a Vezess Katalógus, amelyben a 2023-as év minden autós újdonságáról, közel 3000 autómodellről beszámolunk. A Katalógusban elérhetők az összegyűjtött autómodellek részletes műszaki adatai is.

Az informatív anyagokat különleges autótesztekkel színesítjük, amelyekben a piacra érkező legfrissebb, legizgalmasabb autókat mutatjuk be az olvasóknak.

Autóról álmodozni nemcsak gyermekként jó, de felnőttként is sokan töltjük ezzel szabadidőnket. Mi a Vezessnél szerencsések vagyunk, hiszen nemcsak olvashatunk, írhatunk az autókról, de rengeteg ki is próbálhatunk közülük. Az autókhoz kapcsolódó rajongásunk adja meg minden nap azt az energiát, amellyel Magyarország leglátogatottabb autós lapja lehetünk 2014 óta töretlenül.

Horváth Zsolt

Vezess főszerkesztő, Central Médiacsoport Zrt.

A szerkesztőség több mint 10 éves katalógus szerkesztési tapasztalata és precizitásra törekvése eredményeképpen, egy prémium kivitelű és tartalmú, hatalmas 240 oldalas autós adatbázist adunk át az olvasóinknak.  A partnereink számára pedig hatékony megoldást kínálunk, hogy elérjék az autóvásárlás előtt álló és az autórajongó felhasználókat, már nemcsak az online térben, hanem nyomtatott formátumban is.

A Vezess Katalógus médiaajánlatát eléred ezen a linken.

További információért és egyedi ajánlatért kérjük, keresd sales kapcsolattartód!



Címkék: