Új főszerkesztővel és kiemelt társadalmi témát felkarolva jelent meg január 10-én a megújult Best magazin. A magazin meghökkentő képsorozattal kampányolt és az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve emelt hangot a családon belüli erőszak ellen.

A Best magazinnál nem mehetünk el szó nélkül a drámai tények mellett! Elhatároztuk, hogy a Best magazin e lapszámának bevételéből 500 000 forinttal támogatjuk az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, hogy még több bajba jutott nőnek tudjanak segítséget nyújtani

Sabján Johanna

Best főszerkesztő

A magazin szerkesztősége bízik abban, hogy a sokkoló képek hatására még több szó esik majd a családon belüli erőszakról, még többekhez jut el a segítségkérés lehetősége, és a segítségnyújtás kötelessége.

A lapszám rekord eladást produkált, 64.254 db-ot, mely adat 6,5%-al magasabb az előző félév időszakához képest.

A Best 211.000 magazinolvasót ér el, ezen kívül hétről hétre közel 50.000 Facebook rajongó találkozik a lap digitális tartalmaival. A NOK adataiból az is kiderül, hogy a Best olvasók számára fontosak a klasszikus értékek, és átlag felett érdeklődnek olyan komolyabb témák iránt is – mint színház, múzeum, könyvek, oktatás, gazdaság, pénzügyek. Az új főszerkesztő még több női témával, új rovatokkal, podcast megjelenéssel, Facebook és Instagram jelenléttel szólítja meg olvasóit.

Sabján Johanna kinevezése kapcsán elmondta: „Egy olyan elsősorban nőket megcélzó sztármagazint szeretnék készíteni, ami amellett, hogy izgalmas, minőségi és empatikus is.”



Címkék: