Újabb lépcsőhöz érkezett a 24.hu február végén megkezdett újságrendszerváltása, melynek célja, hogy olyan prémiumtartalmat nyújtson, amely a leginkább szolgálja az olvasók érdeklődését. Akkor a szerkesztőség arra kérte olvasóit, hogy regisztráljanak, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az újság készítői jobban megismerhessék szokásaikat, érdeklődésüket, véleményüket, kritikáikat. Azaz jobb újságot kínálhassanak nekik.

„Nem biztos, hogy elgondolható, mennyire szükségünk van 2024 Magyarországán arra, hogy az olvasók mellettünk legyenek, amikor újságot készítünk. De, ha az nem is elbeszélhető, az igen, hogy azon leszünk, olyan prémiumtartalmat kínáljunk, amivel a leginkább szolgáljuk szenvedélyeink – az újságírás, az olvasó, valamint a hazánk ügyét.”

Pető Péter

főszerkesztő, 24.hu

A folyamat részeként a 24.hu regisztrált olvasói májustól számos további extra tartalomhoz nyernek hozzáférést: amellett, hogy egyes újságcikkek innentől csak regisztrációval olvashatók, a 24.hu exkluzív hírlevél-kollekciójának elemeire is feliratkozhatnak:

  • Elindult Kele János Gegenpressing – árral szemben című futballhírlevele. A futballszakíró az Európa-bajnokságig hetente jelentkezik, hogy aztán a torna idején a Ziccer podcastra koncentráljon, ám az Eb után egészen új formában írja majd kéthetente jelentkező hírlevelét.
  • Már elérhető Pál Zsombor heti hírlevele, amely a 24.hu legjobb olvasni-, nézni-, hallgatnivalóiból, az adott hét film- és sorozatkritikáiból válogat szombat reggelente (24/7).
  • Elstartolt A következő X, azaz a 24.hu politikai újságíróinak választási hírlevele, amely minden héten jelentkezik. Alighanem a Háromharmad podcastból ismert újságírók közül is többen feltűnnek majd a szerzők között.

A regisztrációval mindemellett továbbra is elérhetők a Sport24 prémium sporttartalmai, de május 30-án megjelenik az első 24-es könyv Pető Péter főszerkesztő tollából, melyet megrendelve a regisztrált olvasók extra kedvezményben részesülnek. A következő hetekben, hónapokban pedig még számos egyedi tartalom érkezik, tovább színesítve a regisztrációval elérhető kínálatot.