A Central ráadásul garantáltan brand safety, saját gyártású tartalmak környezetében kínál hirdetési megoldásokat.

A Gemiusban elérhető legfrissebb, videós inventoryra vonatkozó adatokban látható, hogy a TOP 4 szereplő közül három, a hazai piacon meghatározó médiavállalat. A Central Médiacsoport video-stream, nem hagyományos televíziós szolgáltatóként, kiemelkedő teljesítményt nyújt azáltal, hogy évről-évre dinamikusan növeli videós inventoryját!

Erre évek óta komoly hangsúlyt helyez a kiadó, például hazánkban elsőként, 2018-ban került bevezetésre a világ vezető hálózatfüggetlen videólejátszója a JW Player. Napjainkban ez a leggyorsabb HTML5 lejátszó, amellyel hirdetőknek számos lehetőségük kínálkozik üzenetük hatékony kommunikálására, a userek számára pedig még nagyobb tartalomfogyasztási és vizuális élményt nyújt. 

A JW Player megbízható adatai szerint, az első félében már közel 30 millió lejátszást generáltak ezek a videók. Ez annak is köszönhető, hogy a kiadóban idén már több mint 700 videós tartalom készült, melyek száma folyamatosan nő.

NOSALTY

A legtöbb videós tartalmat a userek a Nosalty oldalain fogyasztják. A JW Player adatai szerint, az idei első félévben már több mint 8,6 millió videó lejátszás történt a piacvezető gasztro oldalon. Ráadásul az ünnepek környékén a Nosalty videómegtekintések nem meglepő módon még tovább nőnek. 

A Nosalty és a HáziPatika is több mint tíz éve készít multimédiás tartalmakat. Az életmód portfólió helyzete talán a legegyszerűbb videós gyártásban, mert a forgatott anyagaink nagy része mindig aktuális. Legyen szó akár egy recept videóról, akár egy egészséghez köthető edukációs anyagról. Illetve ezeknek az anyagoknak van egy magas organikus látogatottsága is. Így a videós inventorynk minden új videóval tovább tud növekedni.

Krankovics Béla

Életmód portfolió digitális lapigazgató, Central Médiacsoport Zrt.

24.HU

A 24.hu videó lejátszásban nagyon közel jár a Nosaltyhoz, 6,4 millióval. Tartalmai közül kifejezetten népszerűek a riport jellegű videók, helyszíni tudósítások és tartalmi sorozatok.

A nemrég indult Felmegyek! című 24-es videósorozat is kifejezetten jól kezdett, amelyben Katz Dávid, a site munkatársa, idegen járókelők lakásába próbál felkéredzkedni, hogy ott egy jót beszélgessenek. Dávid így érdekes élettörténetekre bukkan és izgalmas embereket mutat be a nézőknek.

A 24.hu-nál mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy különböző típusú, változatos tartalmakat kínáljunk a felhasználóinknak, ennek köszönhetően évek óta építjük és szélesítjük videós kínálatunkat, amelyben a híroldalakra jellemző „klasszikus” műfajok mellett egyre inkább megjelennek szórakoztató jellegű mozgóképe sorozatok is. A jövőben erre még komolyabb hangsúlyt kívánunk fektetni, így a felhasználóink az év második felében számíthatnak még újdonságokat ezen a téren.

Szigeti Péter

Férfi portfolió digitális lapigazgató, Central Médiacsoport Zrt.

HÁZIPATIKA.COM

Hazánk vezető egészségportálja, a Házipatika is remekel a videós lejátszásokkal, tekintélyes 5,3 millióval. A piacvezető egészségportál titka abban rejlik, hogy hiteles módon, de közérthető formában szól az egészséges életmódra törekvőkhöz, és azokhoz, akik segítséget keresnek a betegségek megelőzésében vagy kezelésében.

VEZESS

A legtöbb videó 2021-ben a Vezessen készült, ez a trend pedig idén is folytatódni látszik. A piacvezető autós site-on az autózás iránt érdeklődők számára tengernyi tartalom elérhető, legyen szó, objektív tesztekről, friss aktualitásokról vagy akár szórakoztató videókról.

NLC.

Az nlc. immáron 19 éve az egyik legmeghatározóbb női online magazin, amely a legnagyobb aktív közösséggel rendelkezik. A szerkesztőség folyamatos újdonságokkal, gyakran frissülő anyagokkal, videókkal aktivizálja felhasználóit.

Nem csoda, hogy az nlc. videós tartalmai az idei első félévben már 4,1 milliós JW Player lejátszást hoztak. Idén az egyik legtöbbet kattintott szponzorált videójuk a Vasúttörténeti Parkban megrendezésre került gyermeknapról szólt, de sokakat érdekelt a Pfizer Mrns H264 169-ről szóló videójuk is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az nlc. maroknyi videós csapata elnyerte a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíját, ez is bizonyítja, hogy amit csinálunk az unikális a piacon. Nehéz megtalálni az egyensúlyt könnyen fogyasztható, gyors formátumok és a hosszabban készülő hagyományos riportok interjúk között. Az ország piacvezető női site-jaként fontos, minden videós igényt ki tudjuk elégíteni, a cél pedig az, hogy egy sales által megrendelt videót is ugyanolyan szakértelemmel és kreativitással készítsünk el, mint egy olyan anyagot, amelynek az ötlete a szerkesztőségtől jön.

Pácsonyi Daniella

Női portfolió digitális lapigazgató, Central Médiacsoport Zrt.

VIDEÓS MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

A videós lehetőségeket tekintve három fő kategóriából választhat a hirdető partner. Vannak az úgynevezett pre-roll megjelenések, amikor a videós tartalom elindulása előtt kerül lejátszásra a spot. Ez a megjelenési lehetőség rendkívül közkedvelt és magas megtekintési arányt produkál.

Rövid időre megszakítva a tartalmat, a videó közben is elhelyezhető hirdetés. A mid-roll előnyeként megfogalmazható, hogy a user ekkor már biztosan elkötelezett a tartalom iránt, így hatékonyan eljuttatható a hirdetői üzenet.

A videó végén megjelenő post-roll hirdetés a user figyelmét egy kellemes kreatív koncepcióval könnyen felhívja.

A Central videói és videós kereskedelmi megoldásai megbízható vizuális élményt, és folyamatosan növekvő elérést biztosítanak desktopon és mobilon egyaránt.

A Central kínálta videós inventory lehetőségek elérhetők itt.

További információért és egyedi ajánlatért kérjük, keresd sales kapcsolattartód az internetsales@centralmediacsoport.hu e-mail címen!

Forrás: JW Player, 2022.1-6 hó; DKT-Gemius, 15+ belföld, 2022.1-6 hó.



Címkék: