Sikeres adásokkal jelentkezett a PénzÜgyes, a Startlap pénzügyi tudatosságra ébresztő podcastja Györfy Rúbennel. Az Szja-visszatérítésről szóló második adást is több ezren hallgatták meg.

 

A kéthetente jelentkező, összesen 15 epizódból álló podcast sorozatban a Startlap által meghívott szakértőkkel beszélget Györfy Rúben.

Célja, hogy minél szélesebb körben ébressze pénzügyi tudatosságra az embereket, és adott esetben egy olyan eszközrendszert adjon a kezükbe, amivel magasabb színvonalon, profitábilis befektetésekkel, passzív jövedelmet is képezve anyagilag független életet éljenek.

Az összesen 15 részes podcast sorozat első tíz adásában olyan témákat járnak körül a szakértők, mint például a hitelek visszafizetésével kapcsolatos tanácsok, spórolási tippek, az árstop hatásai és alternatív bankolási megoldások, továbbá ingatlan eladással, vásárlással, bérbeadással kapcsolatos javaslatok.

Nemrégiben stúdiónk vendége volt még a hazai fintech egyik legmeghatározóbb képviselője, a Peak Financail Services alapítója, Suppan Márton, illetve kollégája, Bátorfi Botond, a Peak tanácsadója. A velük készült adás, ami a fintech világát, és a cégeket érintő aktualitásokat járja körbe, április 4-én lesz hallható.

Az adások elérhetők a Startlapon és a Youtube-on is.

A Startlap Vásárlás rovatán cikkeinkkel segítünk az olvasóknak eligazodni a vásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókban, ezért alapos kutatásaink után konkrét termékeket ajánlunk, de olyan is előfordul, hogy egy általános, vásárlással kapcsolatos téma után eredünk, például vásárlási szokások, szezonális akciók – mindkét esetben az a cél, hogy az olvasót szórakoztatva segítsük a termékkínálat tengerében, illetve az okos, tudatos vásárlásban. Ehhez elengedhetetlen a pénzügyi tudatosság, a pénzügyi tervezés is, ezért a rovaton edukációs céllal indítottuk el a PénzÜgyes podcast-sorozatot, amelynek adásaiban a pénzügyekről érthetően, könnyed stílusban beszélget szakértőkkel a témában szintén jártas műsorvezető.

Száler György

Startlap digitális lapigazgató

A podcastokban egyedi, ügyfélre szabott együttműködési lehetőségeket is kínál a Central a kereskedelmi partnereinek.

A médiaajánlat elérhető itt: Startlap PénzÜgyes Podcast kiajánló

Keresse bizalommal Central kapcsolattartóját!



Címkék: