A Caféblog új hirdetési lehetőséget tár elénk, ezúttal a hirdetések social influencer tartalmakban is megjelenítésre kerülhetnek.

Ez egy jó megoldás arra, hogy közvetlenebb hangvételű kapcsolat alakuljon ki a fogyasztó és a márka között. Hiszen az influencer, véleményvezér egyedi, szórakoztató tartalomgyártásával, véleményformálásával, viselkedésével hívja fel a célcsoportja, rajongótábora figyelmét. Ez segít abban, hogy még több eredményt elérhessünk rövid idő alatt, mivel a termékelhelyezés nem a megszokott reklám környezetben történik, hanem közösségi médián keresztül. Így ez az opció megfelelő arra, hogy szintén kevés idő alatt több tízezer embert, beleértve a fiatalabbakat is megszólíthassuk, és egyben bevonjuk a további tartalomgenerálásba.

Influencerek a Caféblogon

A Caféblog főként nőket megcélzó minőségi és színvonalas blogokat gyűjt össze, amelyek külön kategóriákba rendezve érhetőek el, így az életmód, a szórakozás, a gyerek és diy, a nyugdíjas, az utazás, az otthon a luxus és a kert, az egészség és a gasztro, ez hatékonyabb targetálást biztosít. A közösségi médiában, így a Facebook és az Instagram felületeken pedig elérhető nemcsak a kép és szöveges, de a videóban való megjelenés vagy termékteszt is.

Hirdetési megoldásainkért, akciós csomagajánlatainkért érdeklődj az internetsales@centralmediacsoport.hu email címen vagy kapcsolattartódnál.



Címkék: