Idén az nlc szerkesztősége a karácsonyi cipősdoboz kampányt újragondolva a csepeli Olajág Idősek Otthona részére indít gyűjtést. A szerkesztőség évek óta szívügyének tekinti a jótékonysági kezdeményezéseket, és a hátrányos helyzetben lévő gyermekek mellett most azoknak az idős embereknek szeretne örömöt szerezni, akik bár nem rászorulók, de sajnos nem minden esetben részesülnek az őket megillető törődésben.

Az nlc 2018-ban az Ormánságban található gilvánfalvai Csupaszív óvoda számára szervezett karácsonyi gyűjtést, ahol a kicsik az olvasóknak hála hozzájuthattak a legalapvetőbb játékokhoz, használati tárgyakhoz és fejlesztő eszközökhöz.

Ebben az évben meglepetésekkel telerakott cipősdobozokkal szeretnének kedveskedni az Olajág otthonban lakó időseknek, hogy úgy élhessék újra a karácsony szellemét, ahogy egykor szeretteik körében ünnepelhettek. Ehhez kérik ismét az olvasók segítségét, akik hozzájárulásukkal különlegessé tehetik számukra ezt az eseményt apró, de annál figyelmesebb adományaikkal.

A szerkesztőség december 13-ig várja a becsomagolt cipősdobozokat, az összegyűlt ajándékokat pedig egy ünnepség keretein belül adja át az idősek otthonában élőknek.

A részletekért és további tudnivalókért látogasd meg az nlc oldalát:


Címkék: