2019-ben is megállíthatatlanul pörögnek a videók a Vezessnél. A csatorna népszerűségét jól mutatja, hogy mára a követői száma átlépte a 40 000 főt, és az is, hogy tavaly mintegy 6,6 millió megtekintés során közel 32 millió percet töltöttek el rajta az emberek autós videók nézésével. Ez az önmagában szinte értelmezhetetlen szám közel 60 évet tenne ki, ha egy idősíkra vetítve szeretnénk érzékeltetni a mennyiségét.

A Vezess sikerének hátterében természetesen egy jól összeszokott csapat áll. Az autókért való rajongás itt nem is kérdés, de a fiúk azt is tudják, hogyan lehet mindig megújuló kreativitással ötvözni a szenvedélyt, a szakértelmet és a humort. A videóikban bemutatják a legújabb járgányokat, az autók különleges műszaki megoldásait, tanácsot adnak hétköznapi felhasználóknak és segítenek autóvásárlás kapcsán is. Újdonság például az Értékbecslő videósorozat 2018 év végi indulása, amelyben a nézők által „felajánlott” autókat vizsgálja meg egy autóvásárlási szakértő és a csapat egy újságírója, akik utána közösen mondanak véleményt az eladósorban lévő járgányról.

A csatorna bemutatásakor nem maradhat külön említés nélkül a Vezess videók egyik főszereplője, Gajdán Miklós sem, aki a – a nézői kommentek szerint is – hihetetlen szakmaisággal, ugyanakkor közérthető stílusban mesél és varázsol el játszi könnyedséggel bárkit, legyen szó bármilyen autós témáról. Fentiek eredményeként a Vezess Tv csatornán mára több anyag is megközelítette az egymilliós nézettséget, az “Ezt nem tudtad a benzinkutakról, a tankolás és ami mögötte van” videónk pedig a héten át is léte azt.

Kattintsd le a videónkat és éld át a Vezess hangulatot!

Partnereinknek számos módon biztosítunk lehetőséget, hogy megjelenjenek a videókban, akár termékelhelyezéssel, akár pre-/mid-/postroll, akár támogató felirat formájában.



Címkék: