Több mint 17 millió videóindítás, kiemelkedő átkattintási arány, 5 milliós inventory növekedés egy év alatt . A 24.hu-n a napi hírgyártáshoz kapcsolódó videói mellett, szórakoztató, közéleti, kulturális, tech és sport témájú videók is készülnek.

Idén a top 10 legtöbbet nézett videónk között volt egy autista kisfiút nevelő család története, Katz Dávid a mai napig aktuális Vizit sorozatának Curtis epizódja, bekerült a toplistába az augusztus 20-i országtorta tesztelésünk, valamint az üdítősdobozba épített miniműhold kilövését bemutató videónk is. Különleges nézettséget hozott továbbá a kongói esőerdő mélyén gyógyító magyar szemorvos története és Katz Dávid az első magyar safari parkban tett látogatása is. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sokféle videós tartalommal tudjuk kiszolgálni nézőinket.

Munkánk sikerességét igazolja, hogy a negyedik negyedéveben havonta több mint egy milliós nézőszámot értünk el videóinkkal. A hirdetés végigjátszások száma idén meghaladta a 7,5 milliót.

Szerkesztőségi videóink mellett természetesen szponzorált videós együttműködéseinkre is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Az idei több mint negyven szponzorált tartalmi videónkkal több mint kétmillió emberhez juttattuk el partnereink üzenetét. Több esetben nyertünk videós díjat szponzorált videóinkkal idén is. Az Online Video Award (OVA) versenyen a Tropicariummal közösen szervezett Interaktív biológiaórát és iRobot számára készített natív videós sorozatunkat díjazták.



Címkék: