CONTENT MARKETING

10+ év multimédiás tapasztalat a tartalommarketingben

CONTENT MARKETING

Content Marketing testre szabva

A Central Médiacsoport Content Marketing Üzletága 2006 óta állít elő tartalmakat cégek számára. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: az ötleteléstől, a tervezésen át az újságírásig, a fotózástól a képkeresésen át a forgatásig minden feladatot elvégzünk partnereink helyett.

Az ország legrégebbi és legtapasztaltabb content marketinggel foglalkozó csapatának szolgáltatása széles körű. B2C, B2C és B2E célcsoportok számára egyaránt készítünk, menedzselünk print és online tartalmakat – feladataink közé a kiadványok kivitelezésén túl a tervezés, illetve site és blogfejlesztés is hozzá tartozik. A cégek saját digitális és/vagy socialmedia felültére is állítunk elő contentet, amely jelenthet akár fotózást, videó- vagy GIF-készítést is.

Erősségeink az Ön előnyeivé válhatnak. Ilyen például a dedikált, ügyfélcentrikus, szakképzett és tapasztalt szakembereinkből álló csapat összeállítása, vagy a projektszemlélet, illetve -menedzselés. Épp úgy az Ön igényei szerint alakítjuk a stratégiát, mint az árazást. Erős brandeket felmutató hátterünk révén pedig élvezhetik azokat a plusz lehetőségeket, amelyeket Magyarország legnagyobb magazinkiadója biztosít. Ilyen például a portfóliók elemeivel való szinergia, vagy a terjesztési potenciál kiaknázása.

Tekintse meg innovatív megoldásainkat!