Galgóczi Edina
főszerkesztő

Babaszoba – a leglátogatottabb gyermek-egészségügyi portál

Mi a legfontosabb egy szülőnek? Hogy gyermeke egészséges legyen testileg és lelkileg egyaránt. Minden csak másodlagos. Ahhoz, hogy a szülő magabiztosan és megfelelően tenni tudjon gyermeke egészségéért, jól informáltnak kell lennie. A Babaszoba.hu ebben kíván segíteni.

Szolgáltatásaink, adatbázisaink, kalkulátoraink és közel 6 ezer cikkünk révén igyekszünk minden családot tervező, babát váró és 0-6 éves korú gyermeket nevelő párt ellátni a leghasznosabb, legfrissebb egészség, életmód témájú információval. Portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor figyelünk a közérthetőségre is, hisz a tájékoztatás csak így ér célt. A 2002 óta működő Babaszoba.hu Magyarország leglátogatottabb gyermek-egészségügyi portálja. Ez nem csak annak tudható be, hogy a portál megbízható, hiteles információk lelőhelye, hanem annak is, hogy egyben családi közösségi tér is. A hasonló cipőben járó kismamák, anyukák nálunk egymásra találhatnak és szabadon megoszthatják egymással problémáikat, tapasztalataikat, ötleteiket, véleményüket.

oldalletöltés/nap

látogató/nap

Facebook követő

Termékleírás

A Babaszoba.hu Magyarország leglátogatottabb gyermek-egészségügyi portálja. Célunk, hogy hiteles, hasznos és friss információkat, valamint segítséget nyújtsunk a szülőknek a gyermekük egészségét érintő témákban – a családtervezéstől egészen az iskolakezdésig.

A Babaszoba.hu 2002 júliusában indult, mára a legnagyobb közösségépítő fórummá vált, ahol a kisgyermekes szülők a hasznos információk mellett megoszthatják egymással a gyermekvállalás és -nevelés szépségeit, valamint kisebb-nagyobb buktatóit, nehézségeit.

A családot tervező, várandós, illetve kisgyermeket nevelő nők egy igen értékes célcsoport tagjai, akik életszakaszukból adódóan fokozottan nyitottak az egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos információkra.

Ők a mai kor kismamái és anyukái, akik végzettségüknek és anyagi helyzetüknek megfelelően magabiztosan irányítják életüket, és nevelik gyermekeiket. Sok időt töltenek az interneten, és igényesek a minőségi megoldásokra. A Babaszoba.hu az ő elérésükhöz nyújt kivételes kommunikációs és értékesítési lehetőséget. Folyamatosan növekvő, egyedülállóan szegmentált olvasóközönségünk, valamint igényes és költséghatékony megoldásaink révén velünk biztosan célba jut üzenete.

Márka jelenlét

Website: www.babaszoba.hu
Facebook: Babaszoba

Pillérek

 • Aktív közösség a fórumon, a blogokon (személyre szabható funkciókkal: kalkulátorok, babanapló) és a Facebookon
 • A babaprojekttől az iskoláig: állandó, praktikus tartalmak és naponta frissülő újdonságok
 • Heti és tematikus hírlevelek (Oltásértesítő, Fejlődéskövető, 9 hónap)
 • Hasznos kalkulátorok (Várandósság hétről hétre, Szülési kalkulátor, Fejlődési görbék, Tápanyag-kalkulátor)
 • Adok-veszek
 • Keresők

Termékelőnyök

 • a Babaszoba.hu Magyarország leglátogatottabb gyermek-egészségügyi portálja
 • Aktív, erős közösségi jelenlét a Facebookon
 • a 2014-es megújulással egy sokkal olvasóbarátabb és a hirdetők igényeit maximálisan kiszolgáló oldal jött létre, ezzel erősítve a termék piacvezető pozícióját

Célcsoport

 • 18-39 éves, várandósságra készülő, várandós és/vagy 0-3 éves korú gyermeket nevelő nő
 • Jellemzően felső-, vagy középfokú végzettségű, az átlagosnál kedvezőbb vagyoni helyzettel
 • Nyitott a világra, előszeretettel használja az internet adta lehetőségeket
 • Fokozottan érdeklődik az egészségvédelem és a megelőzés iránt

Forrás: E-gemius – 2021/12  (15+ belföldi közönség, pc, mobil, tablet) | Facebook 2021. decemberCímkék: