10 életet gyökeresen megváltoztat, sok százezret pedig pozitív változásra ösztönöz, s ehhez komplex segítséget is nyújt a Nők Lapja Életmódváltó Program, amelyre március 17-ig várja a jelentkezőket a legolvasottabb hazai női hetilap. 
 
A Nők Lapja egészségtudatos kezdeményezése pályázat útján választ ki 10 szerencsés nyertest, akiket mentorként támogat a féléves, átfogó testi-lelki megújulásban. 
 
A résztvevők a projekthez szakmai támogatóként csatlakozó Pesti és Budai Magánorvosi Centrum orvosi csapatának jóvoltából két alkalommal teljeskörű szűrővizsgálaton és személyre szabott tanácsadáson esnek át. 
 
A három legeredményesebb életmódváltó a NaturMed Hotel Carbona****superior által biztosított értékes wellness nyereményen túl egy divatfotózáson is részt vehet, ahol profi sminkes, stylist és fodrász segítségével mutathatja meg a változást a magazin novemberben megjelenő eredményközlő összeállításában. 
 
Azok, akik nem kerültek be a programba, de szeretnének tenni az egészségükért, májusban hétről-hétre tematikus mellékletsorozatban kapnak segítséget a Nők Lapjától.


Címkék: