Hosszú évek óta óriási sikerrel jelenik meg a Nők Lapja Konyha Desszert különszáma, amely évente két alkalommal (márciusban és novemberben) örvendezteti meg olvasóit finomabbnál finomabb édességekkel. Idén ezek mellett két új különszámmal készülünk: júniusban a mediterrán konyháé, szeptemberben pedig a tésztaételeké lesz a főszerep.

Miért érdemes a kiadványban hirdetni?

  • Célzott elérést, kiemelkedő tematikus kapcsolódást biztosít a szektor hirdetői számára.
  • A lap stílusának és frissességének köszönhetően a főlap olvasói mellett egy új, fiatalabb olvasóközönséget is megcélzunk.
  • Tartalmából adódóan az olvasók többször átlapozzák, így a hirdetésekkel is több alkalommal találkoznak.
  • A kiadvány hasznos, szolgáltató jellege mellett glossy stílusú kivitelével és igényes papírminőségével a hirdetések számára
    tökéletes környezetet biztosít.
  • A Nők Lapja Konyha márkaértéke jelentősen erősíti a különszámokat, hiszen az olvasók tudják, hogy értékes, színvonalas, minőségi tartalomra számíthatnak, ha megvásárolják a lapot.

A Nők Lapja Konyha két új különszáma, prémium kivitelben, a Nők Lapja Konyha Desszert különszámának formátumában, a megszokott módon, 100%-ig kipróbált, megbízható receptekkel gazdagítva jelenik meg. Megjelenésenként a két különszámot több, mint 17 millió médiaértékű magazinos beharangozó kampány kíséri, melyben a lapszponzorációs csomag részeként a támogató is megjelenhet.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, töltse le médiaajánlatunkat, ide kattintva.

 

 



Címkék: