Tervezz Te is a „Central magazinok” applikációval!

2019 februárjától iOS-en és Androidon is elérhető a Central Médiacsoport Zrt. print magazinos B2B alkalmazása.

A médiatervezési szakma előtt most bemutatkozó Centralos innovatív médiapiaci alkalmazást Dévay Gabriella magazinértékesítési csoportvezető és Erdélyi Péter kereskedelmi marketingvezető hozták létre azért, hogy az hatékonyan segítse a médiatervezési munkát. Mostantól az applikációban gyakorlatilag azonnal elérhető minden, a médiatervezéssel kapcsolatos fontos információ könnyen áttekinthető formában. A fejlesztést Müller Attila vezetésével a Central Mobil csapata végezte, közösen a Central Online Megoldások fejlesztőcsapatával.

Az alkalmazás használói többek között azonnal értesülnek a Central kereskedelmi igazgatóság legfrissebb egyedi, kedvezményes üzleti ajánlatairól is, ha ezt a funkciót is kérik az applikáció használatakor.

A CENTRAL MAGAZINOK nevű applikáció a hirdetők eligazodását segíti. Ugyan nem váltja ki a klasszikus médiatervezési eszközöket, azonban az app segítségével könnyen elérhető minden Central magazinmárka leírása, azok legfontosabb mutatói, megjelenési időpontjai, tarifaáraik és különböző háttéranyagaik. GIF illusztrációk formájában tájékozódhatunk a magazinok egyedi technikai megoldásairól, különleges natív felületeiről, de természetesen elérhetők az anyagleadási paraméterek, termékfejlesztési hírek, integrált megoldások és az ÁSZF is.”

Dévay Gabriella

magazin értékesítési csoportvezető

Az alkalmazás innovatív funkciója a kezdőképernyőn található targetálási lehetőség, amelynek segítségével korcsoportra, Esomar státuszra szűrhetünk, vagy éppen olvasói érdeklődés, magazin tartalom alapján is kereshetjük, hogy célcsoportunkat melyik Central magazinnal érjük el hatékonyan. Az eredmények ABC sorrendben jelennek meg, és a szűrés alapja minden esetben auditált forrásokra épített súlyozás.

Erdélyi Péter

kereskedelmi marketingvezető

Az alkalmazás már letölthető Android és IOS telefonokra is, letöltéshez kattints!



Címkék: