Az „Év információbiztonsági újságírója” cím azon újságírók teljesítményét ismeri el, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Az idén tizenharmadik alkalommal meghirdetett „Év információbiztonsági újságírója” címet a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület ítéli oda, az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottság döntése alapján. Az Egyesület  célja, hogy növeljék az információs társadalom biztonságát, elősegítsék az információvédelem kultúrájának és ismereteinek terjesztését, az információvédelmi tudatosság növelését, illetve egy olyan szakmai műhely biztosítása, ahol az információbiztonsági szakemberek rendszeresen találkozhatnak és kicserélhetik tapasztalataikat.

A címet az Egyesület május 16-i „Információvédelem menedzselése” LXXXI. szakmai fórumán vette át Dömös Zsuzsanna Gasparetz Andrástól, az Egyesület elnökétől, Tarján Gábortól, az Egyesület alelnökétől, valamint Csuka Dénestől az Egyesület titkárától.



Címkék: