A 24.hu történetének legerősebb időszakát tudhatja maga mögött, és a fejlődésnek még közel sincs vége!

Az elmúlt 3-4 hónap nagy változásokat hozott a hírpiacon, sokan új napi olvasnivaló keresésére kényszerültek. Az emberek fejében tudatosult, hogy független médiaként működni már nem olyan egyszerű, mint régen, ha szeretnék, hogy szeretett márkáik megmaradjanak, változtatni kell azon a hozzáálláson, hogy online minden ingyen elérhető.

A 24.hu már hosszabb ideje az élvonal tagja, az Index és az Origo mellett a dobogó különböző fokain szerepelt a napi látogatószám alapú versenyben. Az Index átalakulása átrendezte a piacot, és július vége óta a 24.hu lett Magyarország legolvasottabb híroldala. 900 ezer feletti napi átlagos látogatószámmal; 30%-os app látogatottság növekedéssel, 57%-os nyitó oldali látogatottság növekedéssel és számtalan pozitív olvasói visszajelzéssel a birtokában a 24.hu meghatározó szereplővé vált a hírpiacon.*

Némileg nehezíti a tisztánlátást, hogy 2020. október 1-jével megváltozott a Gemius mérés módszertan, így a szeptember 30. előtti és az október 1. utáni adatok nem hasonlíthatók össze egyértelműen.
A 24.hu a mérés módszertani változásai ellenére megőrizte piacvezető helyét, az elmúlt 50 napban 47-szer volt a legolvasottabb oldal a magyar piacon.

Természetesen a munka ezzel nem ért véget, régi hűséges és új látogatóinknak is napról-napra hiteles tájékoztatást és minőségi szórakoztatást biztosítunk, mindezek mellett új, innovatív tartalmi megoldásokkal jelentkezünk.
A 24.hu hamarosan megújul, és teljesen új köntösben, extra szolgáltatásokkal folytatja a látogatók figyelméért zajló küzdelmet.
Bízunk benne, és ezt az adatok is alátámasztják, hogy a piac további átrendeződése, új szereplők indulása sem változtat a 24.hu meghatározó és megkerülhetetlen státuszán.

*Forrás: DKT – Gemius, 2020. június-október, 15+ belföldi lakosság, napi átlag RU; átlag nyitó RU, app látogatók



Címkék: