Karácsonykor pénzről?

A karácsony a családról és a szeretetről szól – de a pénzügyek az ünnepek előtt sem megkerülhetőek. A Cofidis az ünnepi hangulatnak megfelelően, a karácsony szellemében mutatta meg az olvasóknak, hogy a cég elkötelezett a személyre szabott, egyszerű és gyors  megoldásokban, tanácsaival segíti a családokat és otthonokat – és nem fél az újszerű megoldásoktól.

Cofidis Mosolykalendárium

A Cofidis Adventi Mosolykalendáriumban minden nap egy-egy olyan ötletet, tippet tartalmazó új ablak nyílt meg, amely bizonyítékul szolgál arra, hogy nem csak pénzzel tudunk egymásnak örömet szerezni. Az ablakok mögött a cikkekhez kapcsolódó tanácsként egyszerű üzenetek,  hétköznapi figyelmességek jelentenek meg, melyek mégis képesek arra, hogy egy barátunknak, rokonunknak örömet okozzunk vele.

Tartalmi megjelenés

Az image kampány során az ügyfél által készített PR cikkeket (december 1-től) minden nap egy pozitív üzenetű szerkesztőségi cikk is támogatta a 24.hu Cofidis-re szabott tagoldalán, melyben  külön dobozban a Cofidis adventi Mosolyüzenete is megjelent.

Cofidis mosolytipp
Cofidis mosolytipp
Cofidis mosolytipp

Márkázott megjelenés

  • a site minden oldalán megjelenő önálló menügomb,
  • bannerek a 24.hu-n,
  • bridge banner a cikkek mellett,
  • a mobil site-on statikus fejléc,
  • 2 nap full page layer egy releváns rovaton a 24.hu-n,
  • a Startlap címoldalán a témához kapcsolódó dobozban 1 heti linkmegjelenés.
Cofidis Mosolykalendárium

Tervezett eredmény:  100.000 AV

%

Túlteljesült!



Címkék: