A 24.hu gazdasági elemzőműsora alapvetően az aktuális gazdasági helyzetre, történéseire fókuszál. Arra, ami mindenkit foglalkoztat: merre tart a koronavírus-járvány és az orosz-ukrán háború tépázta világgazdaság, mi lesz a megtakarításainkkal, a munkahelyünkkel, a környezetünkkel. A meghívott vendégek az adott terület kiemelkedő szakértői, cégvezetői, gazdaságpolitikusai.

A Della legelső epizódja már elérhető a 24.hu oldalán, melyben Surányi György egyetemi tanár, volt jegybankelnökkel beszélgetnek az aktuális gazdasági helyzetről. A podcast-sorozat kéthetente jelentkezik friss részekkel, melyek 45-60 perc hosszúságúak. A beszélgetések a szokásos podcast-felületeken túl, elérhetőek a 24.hu YouTube csatornáján is.

A műsorvezető Baka F. Zoltán, aki rendkívül tapasztalt a tematikában, pályafutása során számos miniszteri és vállalatvezetői interjút készített.

Tetszik vagy sem, a pénz mozgatja a világot. Ez a műsorunk szlogenje is, és a lényegről: gazdaságról, befolyásról, pénzügyi hatalomról szól. Azok véleményét kérjük a legfrissebb és legfontosabb eseményekről, akik a legközelebb ülnek a tűzhöz. Ebben a műsorban nincs jobb meg bal, csak vélemények, elemzések annak érdekében, hogy jobban megértsük a világot.

Baka F. Zoltán

24.hu, Della podcast műsorvezető, Central Médiacsoport Zrt.

Ha felkeltettük az érdeklődését kérjük keresse Central kapcsolattartóját vagy írjon az internetsales@centralmediacsoport.hu címre!



Címkék: