Volt már példa arra, hogy a legnagyobb, közel 2,5 millió egyedi látogatót* elérő hazai női online magazin kilépett az offline térbe, és rendezvényre invitálta olvasóit az NLCafé Téli fesztivál keretében. Ám most valami egészen újjal rukkoltak elő. Idén először, május 12-én kerül megrendezésre az NLCafé Női válaszutak Konferencia!

“Nőként megannyi szerepben kell megfelelnünk, és rengetegszer megkérdőjelezzük önmagunkat, keressük a helyes utat és magunkat, válaszokat kutatunk: Jó helyen vagyok itt? Létezik igazi boldogság? Család vagy karrier? Újrakezdés? Ezekre, és még több, sokakat foglalkoztató kérdésre szeretnénk az olvasókkal együtt megkeresni a válaszokat az első NLCafé Női válaszutak konferencián.” / Pácsonyi Daniella (NLCafé, főszerkesztő)

A rendezvény a Magyar Telekom Tölösi Péter Konferencia Központjában (1013, Budapest, Krisztina krt. 55.) kap helyet, két részből, egy délelőtti, és egy délutáni szekcióból fog állni, amelyekre külön lehet jegyet vásárolni.

Többek között Tari Annamária, dr. Törőcsik Mária, Kánya Kata, Puzsér Róbert, Varró Dani, Festy, és sok más vendégünk előadását, kerekasztal beszélgetését hallgathatják meg a résztvevők. A Nagyterem -„Kösz jól vagyok!?- belső utak” műsorvezetője Balázsy Panna lesz, a Kis teremben „Megcsináltuk, megcsinálod! – a siker útján” Teszári Nóra fogja végigkalauzolni a napon a résztvevőket.

A részletes program a Női válaszutak oldalunkon és a Facebook eseményünk alatt tekinthető meg. Az esemény névadó szponzora a Mazda, a partnerek között pedig olyan márkák is megtalálhatóak, mint a L’Oréal Professionnel, a Bookline, a Bioderma, a Lancôme, a Rossmann, a Richter – A nőkért, a Vöslauer, vagy a Varga pincészet.

A jegyek korlátozott számban, online kaphatóak a Oneticket oldalán.
– Early Bird jegyek ára: 990 Ft/db
– Normál jegyek ára: 1200 Ft/db

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Női válaszutak

 

* forrás: Gemius – DKT, havi RU, 2018/03, belföldi 15+ (pc, mobil, tablet)



Címkék: