Harmadik alkalommal adtuk át a Marie Claire Hungary Beauty Awards díjakat az itthon kapható legjobb szépségtermékek számára.

Májusban zajlott a marieclaire.hu-n a 3 hetes közönség szavazás, ahol több mint 300 szépségtermék versenyzett a legjobbnak járó díjakért. A szavazás során közel 5 000 szavazó több, mint 32 000 szavazatott adott le. Emellett egy ötfős szakmai zsűri is értékelte, tesztelte a résztvevő termékeket. A zsűri tagjai között a Marie Claire részéről Tóth-Szántó Krisztina főszerkesztő és Rózsa Ágnes szépségszerkesztő vettek részt az értékelésben, valamint három külsős szakértő is csatlakozott hozzánk: Ternyák Kata fodrász, az Imagine szalon tulajdonosa és szakmai vezetője, Pataky Ági sminkmester és Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos.

Izgalmas hetek állnak mögöttünk, nemcsak a szépségmárkák, de mi is izgatottan vártuk, hogy a közönségszavazás milyen eredménnyel zárul, és mennyire lesz összhangban a szakmai zsűri döntéseivel. Rengeteg szépségújdonságot ismerhettünk meg a tesztelés időszaka alatt. Jó volt megtapasztalni, hogy a fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet kap, és hogy innovatív megoldásokban sem fogy ki a szépségpiac. Büszkék vagyunk rá, hogy a Marie Claire Hungary Beauty Awards értéket képvisel a szépségmárkák között, és hogy olvasóink is örömmel osztották meg velünk a véleményüket.

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire és marieclaire.hu főszerkesztő, Central Médiacsoport Zrt.

A nyertes márkák, termékeik kommunikációjában is használhatják a Marie Claire Hungary Beauty Awards 2023 Winner logóját.
Ha kíváncsi vagy, kik lettek az idei év nyertes termékei, kattints ide!

Ezúton is gratulálunk minden nyertesnek és a pályázatban résztvevő partnerünknek!



Címkék: