A Central Médiacsoporthoz olyan kiemelkedő termékek tartoznak, mint a 70 éves Nők Lapja vagy a piacvezető nlc. Sokan emiatt azt gondolják, hogy médiavállalatunk csak a nőket szólítja meg. Az elmúlt évek tudatos tartalmi fejlesztése eredményeként azonban ma már komoly hangsúly kerül a férfi olvasók elérésére is, olyan magazinokkal mint a National Geographic, Autó Magazin, 24.hu. Ennek a folyamatnak fontos része, hogy az eleve inkább férfiaknak szóló tartalmakat kínáló Vezess pár hónapja új rovatot indított. A szigorúan vett autós tartalmak mellett más “férfias” témákat is napi szinten feldolgozó rovat, megújult formában, First Class néven vesz új lendületet a növekvő olvasótábor kiszolgálására.

 

A Vezessnél imádjuk a kocsikat, no meg minden mást is, ami durrog, pöfög, csattog, pörög, gurul, száguld, az sem elvárás, hogy kereke legyen. Ez talán nem véletlen, hiszen férfiak vagyunk. Ám pont ezért rengeteg más téma is érdekel minket – ahányan vagyunk, annyi más dolog foglalkoztat minket az autók mellett. Az elmúlt 18 évben egy-egy kikacsintó cikk során kiderült, hogy az olvasóink sem kizárólag az autókról olvasnak szívesen a Vezess oldalán. Ezen felbuzdulva indítottuk el a Férfiak rovatot, ahol minden nap olvashattok minden olyan témáról, ami nem autó, de általában érdekli a célcsoportot: sport, divat, gasztro, tech, mobil, gaming, filmek, zene, tudomány, egészség, edzés, utazás. Mára a rovat kinőtte magát, tartalmilag is kicsiszolódott, így immáron First Class néven érhető el a Vezess menüjéből. Hiszen tartjuk magunkat ahhoz, hogy mindent csakis elsőosztályúan, máshogy nem is érdemes!

Horváth Zsolt

főszerkesztő

A Férfiak rovat újrapozícionálása jól illeszkedik abba az évek óta zajló fejlesztési koncepcióba, amelynek célja, hogy a Central portfólió nemtől függetlenül minden hazai internethasználó számára tudjon érdekes és értékes tartalmat kínálni – a First Class egy újabb fontos lépés egy széles, diverzifikált kontentcsomag kialakítása felé.

A részletekért és további ajánlatainkért keresd értékesítő kapcsolattartódat vagy írj az internetsales@centralmediacsoport.hu címre!



Címkék: