Dupla mobil videobanner

A hirdetési helyen egy 300×250 px méretű kattintható felület (kép), valamint közvetlenül alatta maga a videó jelenik meg, rajta play gombbal. A videó kattintásra indul, a felette található, kattintható területen szöveges hirdetői üzenet és logó is elhelyezhető. A teljes hirdetés 300×420 px területet foglal el.

Bővebben

MeMobile

300×450-es felületen megjelenő memóriajáték. Mérni tudjuk, hány kártyát fordított fel a user, hányan játszottak újra, illetve az ügyféloldali átkattintást.

Bővebben

Mobil reszponzív videóbanner

A hirdetési helyen a videóhoz tartozó bázis kép jelenik meg, rajta “lejátszás” gombbal. A videóindítás után böngészőtől és operációs
rendszertől függően oldalba ágyazva, vagy teljes képernyőn nyílik meg.

Bővebben

Mobil roller

A 3D hatású kreatív egy fekvő hasábot ábrázolva jelenik meg, és azonos időközönként, vertikálisan forog. A banner 4 oldallal, valamint az ezekhez tartozó 4 landing page-el rendelkezik.

Bővebben

Mobil cube

A kreatív egy kockát imitálva jelenik meg, mely forgatható, és 4 oldallal, valamint az ezekhez tartozó 4 landing page-el rendelkezik. A betöltődéskor egy rövid jobbra-balra forgás imitálja a működést, valamint az első forgatásig egy layeren is jelezzük, hogy mi a user teendője.

Bővebben

Mobil videobanner

A hirdetési helyen egy 300×65 px méretű kattintható felület (kép), valamint közvetlenül alatta maga a videó jelenik meg, rajta play gombbal. A videó kattintásra indul, a felette található, kattintható területen szöveges hirdetői üzenet és logó is elhelyezhető. A teljes hirdetés 300×250 px területet foglal el.

Bővebben