A portfóliónkban elérhető szponzorálható podcastok

Miért érdemes podcastban hirdetni?

  • Kombinált: az audio hirdetési formátumok előnyeit magában rejtő digitális formátum
  • Bizalom/hitelesség: a podcast formátum személyes légkört teremt, hiszen a résztvevő újságírókhoz hang is társul
  • Tartalomba ágyazottság: bele van ágyazva az adásba a reklám, és ha a műsor érdekli a hallgatót, akkor végig fogja hallgatni
  • Mobilitás: a podcast nem helyhez kötött tartalomfogyasztás – azokat a fogyasztókat is eléri, akik úton vannak vagy sportolnak
  • Vásárlás/impulzus: a podcast az egyik utolsó impulzust adhatja a vásárlás előtt.
  • Hozzáadott érték: a podcast jól kiegészíthet más hirdetési formákat

Nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek.

Nyakunkon a hazai sorozatbumm, és végre egyre több minőségi produkció készül itthon. A készítőkkel és színészekkel járjuk körbe a magyar tévézést.

A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.

Beszélgetéssorozat közgazdászokkal, írókkal, politológusokkal, művészekkel és mindenki mással, aki valami érdekeset tett le az asztalra, vagy gondol a világról.

A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.

Véleményt alkotó és véleményformáló podcast a legeredményesebb magyar csapatsportágról, a kézilabdáról. Mindig friss, mindig aktuális, mindig érdekes.

A Föld története újabb jelentős átalakulásához érkezett, Hogyan járulunk hozzá a természet és a környezet átalakulásához, és miként küzdhetünk meg a változásokkal?

Az elmúlt évtizedben sok százezren hagyták el Magyarországot. Hogyan döntötték el, hogy itt hagyják az országot? Hogyan találták meg a helyüket az új környezetben?

A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.

A Hírstart Robot Podcast egy teljesen automatizált hírműsor, ahol a felolvasást, a hírszemlét és a publikálást is egy robot végzi podcast formátumban.

Az adások mindazoknak szólnak, akik érdeklődnek az élelmiszerek világa iránt és szeretnének tudatos fogyasztókká válni.

Pszichológiával és viselkedéselemzéssel foglalkozó szülő házaspár osztja meg tapasztalatait a gyereknevelés kérdéseiről.

További témák:

  • Trónok arca: kalandozás a királyi udvarok világában
  • Digitális szorongató: mentális egészség, főleg online területen, szorongás, bullying, zaklatás, önkép
  • Közért: társadalmi ügyek ABC-je, társadalmi témák, hátrányos helyzetű gyerekek, romák, előadóművészek

Mindannyiunknak szüksége van a mesékre, főleg a bizonytalan időkben, ezért a Marie Claire szerkesztősége színészeket és kulturális nagyköveteket kért meg, hogy olvassanak fel egy-egy (vagy akár több) olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Milyen élete lehetne ma, a 21. századi Budapesten Gustave Flaubert tragikus sorsú nőalakjának, Bovarynénak? Mit gondolna a kor legfontosabb társadalmi kérdéseiről? Mit szólna az aktuális divathoz? Milyen könyveket olvasna és melyik lenne a kedvenc kiállítása? Ilyen kérdésekre keresi a választ a havonta jelentkező kulturális hangjáték podcast.Címkék: