A portfóliónkban elérhető szponzorálható podcastok

Miért érdemes podcastban hirdetni?

  • Kombinált: az audio hirdetési formátumok előnyeit magában rejtő digitális formátum
  • Bizalom/hitelesség: a podcast formátum személyes légkört teremt, hiszen a résztvevő újságírókhoz hang is társul
  • Tartalomba ágyazottság: bele van ágyazva az adásba a reklám, és ha a műsor érdekli a hallgatót, akkor végig fogja hallgatni
  • Mobilitás: a podcast nem helyhez kötött tartalomfogyasztás – azokat a fogyasztókat is eléri, akik úton vannak vagy sportolnak
  • Vásárlás/impulzus: a podcast az egyik utolsó impulzust adhatja a vásárlás előtt.
  • Hozzáadott érték: a podcast jól kiegészíthet más hirdetési formákat

Nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek.

Nyakunkon a hazai sorozatbumm, és végre egyre több minőségi produkció készül itthon. A készítőkkel és színészekkel járjuk körbe a magyar tévézést.

A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.

Beszélgetéssorozat közgazdászokkal, írókkal, politológusokkal, művészekkel és mindenki mással, aki valami érdekeset tett le az asztalra, vagy gondol a világról.

A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.

Véleményt alkotó és véleményformáló podcast a legeredményesebb magyar csapatsportágról, a kézilabdáról. Mindig friss, mindig aktuális, mindig érdekes.

A Föld története újabb jelentős átalakulásához érkezett, Hogyan járulunk hozzá a természet és a környezet átalakulásához, és miként küzdhetünk meg a változásokkal?

Az elmúlt évtizedben sok százezren hagyták el Magyarországot. Hogyan döntötték el, hogy itt hagyják az országot? Hogyan találták meg a helyüket az új környezetben?

A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.

A Hírstart Robot Podcast egy teljesen automatizált hírműsor, ahol a felolvasást, a hírszemlét és a publikálást is egy robot végzi podcast formátumban.

A Szülői értekezlet podcastban egy gyerekpszichológus-viselkedéselemző-tréner házaspár boncolgatja a gyereknevelés nehézségeit.

Mindannyiunknak szüksége van a mesékre, főleg a bizonytalan időkben, ezért a Marie Claire szerkesztősége színészeket és kulturális nagyköveteket kért meg, hogy olvassanak fel egy-egy (vagy akár több) olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Milyen élete lehetne ma, a 21. századi Budapesten Gustave Flaubert tragikus sorsú nőalakjának, Bovarynénak? Mit gondolna a kor legfontosabb társadalmi kérdéseiről? Mit szólna az aktuális divathoz? Milyen könyveket olvasna és melyik lenne a kedvenc kiállítása? Ilyen kérdésekre keresi a választ a havonta jelentkező kulturális hangjáték podcast.Címkék: