Címke: kultúra

Nőklapja.hu

Immár nemcsak nyomtatott formában, hanem az interneten is elérhető Magyarország első számú magazinja, a Nők Lapja. A site előfizetői nemcsak a hetilap összes cikkét, hanem extra tartalmakat is olvashatnak.

Bővebben

Nők Lapja Évszakok

A Nők Lapja Évszakok évente négy alkalommal, a nagy nemzetközi márkamagazinok színvonalán megjelenő, ugyanakkor magyar életstílust közvetítő glossy magazin, mely egyedi „hungarikum” a hazai lappiacon. Releváns és hiteles magyar tartalmat nyújt irodalmi jellegű, igényes olvasmányokkal annak a nőnek, aki tud és mer álmodozni.

Bővebben

Marie Claire

A Marie Claire elgondolkodtató, inspiráló, releváns és szórakoztató tartalmat kínál, középpontjában a modern, stílusos, független, világra nyitott nő áll. A Marie Claire a társadalmi témák iránt fogékony, ugyanakkor a divat és szépség iránt maximálisan elkötelezett nőket érdeklő témákat dolgoz fel. A tartalmas, intelligens, stílusos nők magazinja, akik szeretnék megélni a világ kínálta lehetőségeket és akik tisztában vannak saját tehetségükkel és értékükkel.

Bővebben

Nők Lapja

A Nők Lapja a legnagyobb tradícióval rendelkező női heti tömeglap. A klasszikus női témákat hitelesen, igényesen tálalja: tartalmasan szórakoztat, segít és szolgáltat.

Bővebben

REFRESHER

Szlovákiában és Csehországban már fiatalok ezrei olvassák és nézik a REFRESHER prémium tartalmait, ahol a közélet mellett szórakoztatva kommunikálnak minden olyan lifestyle témáról, ami a millenniumi és Z-generáció mindennapjainak része: zenéről, fesztiválokról, koncertekről és partikról, filmekről és streaming-produkciókról, divatról, művészetekről, gasztronómiáról, utazásról, testi- és lelki egészségről, sportokról, techről vagy éppen a környezetvédelemről.

Bővebben
Betöltés