Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Well&fit nagyszabású sporteseményét, szeptemberben jön a folytatás

Rekordmennyiségű elővételes jegy, közel ezer résztvevő, sztárfellépők, izzasztó edzések, és nemtől, illetve kortól függetlenül pörgés minden mennyiségben! Újfent óriási sikert aratott a Well&fit immár hagyományos közösségi sporteseménye, a Fitt a tavasz! A mozogni vágyók többek közt ironbox-ban, táncos mozgásban, különböző alakformáló órákon, sőt még egy funkcionális köredzésen is kipróbálhatták magukat.

A Central Mediacsoport népszerű kiadványa és online felülete, a bő két hónapja Wellness magazinból és wellnesscafe.hu-ból sikeresen átmárkázott Well&fit hosszú évek óta nagy sikerrel rendezi meg a brandhez kapcsolódó sportnapját, 2015 óta pedig évente kétszer adnak lehetőséget az olvasóik számára, hogy személyesen is találkozhassanak a kedvenc edzőikkel, és együtt, a testmozgásnak hódolva tölthessenek egy közös napot.
„A legnépszerűbb edzők meghívása mellett célunk, hogy a Fitt a tavasz! résztvevői azokkal a szakértőkkel, dietetikusokkal, sportorvosokkal is személyesen találkozhassanak, akiknek a tanácsait rendszeresen olvassák a magazinban” – nyilatkozta a Well&fit főszerkesztője, Szabó Éva, aki kiemelte, hogy a rendezvény folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, mint a rekordmennyiségben elkelt elővételes jegy.
A nap háziasszonya a magazin, illetve a rendezvény visszatérő főszereplője, Pintér Adrienn Ada volt, aki néhány éve hivatalosan is edzővé avanzsált. Az edzések sorát Hidvégi Andrea táncos alakformáló, Euphoria órája nyitotta, majd Katus Attila Best Body alakformálója következett. Tatarek Rezső az ökölvívás technikai és erőnléti alapjait ötvöző ironbox órával érkezett. A résztvevők a Well&fit olvasói által tavaly az év edzőjének választott Szeles Enikő funkcionális köredzésén dolgoztatták tovább az izmaikat, a napot pedig az ország fitneszkirálynője, Rubint Réka Alakreform órája zárta.
„Büszke vagyok rá, hogy a hölgyek gyakran a gyerekeikkel, illetve a párjaikkal érkeznek ide. Arra még inkább, hogy sokszor a férfiak is beállnak sportolni. Idén egyébként a legfiatalabb résztevőnk, aki az anyukája mellett tornázott, egy alig kétéves kisgyermek volt, míg a legidősebb már bőven túl jár a nyolcvanon is” – összegzett a főszerkesztő, aki a jövőbeni tervekről is beszélt. „Szeretnénk megőrizni a rendezvény személyes hangvételét, amely egy ekkora létszámnál már igencsak nagy kihívás. Továbbra is az a célunk, hogy a mozgás minél több ember számára hétköznapi örömforrás legyen vagy legalábbis azzá váljon. Éppen ezért tovább szeretnénk erősíteni azt a vonalat, amely lehetőséget ad a családoknak, hogy velünk együtt végig mozoghassanak egy egész napot.”
A következő esemény időpontját már most érdemes bevésni a naptárakba! Szeptember 15-én, a Fitt az ősz! rendezvényen újra az ország legjobb edzőivel sportolhatunk.

Képek a rendezvényről



Címkék: