Sok nevetés, a Nosalty szakácsai és rém jó hangulat az exkluzív backstage partinkon

Október 26-án egy hamisítatlan halloween-i bulira invitáltuk kiemelt hirdető partnereinket, akiket almahalászattal, tökfaragással, muffindíszítéssel, giphy automatával, finom falatokkal és egy ütős welcome drinkkel várt a Nosalty csapata. Nézzétek csak! 

GALÉRIA – Ilyenek lettek a legTÖKösebb muffinok!

Gerzsenyi FlóraRosanics Petra és Simon Gábor kollégáink vezetésével zajló muffindekorálás képeit az alábbi gombra kattintva érhetitek el.

A séf, aki keni-vágja: vöröslencse dahl Pikács Árpitól

Pikács Árpád, a Nosalty SHOWSZÓRÓ gasztrotehetségkutatójának első győztese vöröslencse dahllal lepte meg a halloween-i buli vendégeit, melyhez chilis sütőtököt kínált.

Személyre szabott hirdetési megoldás tőlünk, Neked

Pikács Árpád séf azonban nemcsak az indiai konyhában van otthon, de a teljes nemzetközi gasztrotérképet keni-vágja. Új edukációs videósorozatunkban Árpi megosztja séftudását, hogy az egyszerű ételek is tökéletes, szinte éttermi szintre emelkedjenek, így hibátlanul tudja elkészíteni őket a gyakorlott háziasszony, a feltörekvő hobbiszakács és a felvágni vágyó ifjú egyetemista egyaránt.

 

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Termékelhelyezés a szerkesztőségi videóban és a videóhoz egy külön készített TikTok, Insta Reels és Facebook Reels beharangozó videóban.

  • Szerkesztőségi cikk a videóhoz kapcsolódóan, melyben a hirdető egy hétig háttérátszínezéssel jelenik meg.

Becsült eredmények

  • TikTok Teaser, Instagram, Facebook Reels és Szerkesztőségi videó: 250-270 ezer várható videóindítás / csomag (az összes csatornán együttesen)

  • Szerkesztőségi cikk 1500 – 3000 PI várható olvasottság

Nézd meg a példavideót! 

Még többre vagy kíváncsi? Kattints és olvasd el a részleteket, vagy keresd sales kapcsolattartódat!

Egy kis extra fűszer a végére: pörgesd fel a halloween-t a Nosalty egyedi Spotify playlistjeivel!

Halloween-i családi vacsora, beöltözős házibuli a barátokkal? Legyen szó főzésről vagy táncról, a Nosalty lejátszási listái között – melyekre szakácsaink és gasztro tartalomelőállítóink maguk válogatták kedvenc zenéiket – biztosan megtaláljátok az alkalomhoz illő talpalávalót.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mire kavar a Nosalty csapata, kattintsatok az alábbi gombra!



Címkék: