Rekord kitöltő a Best Cars szavazáson

Minden eddiginél többen, összesen 12 339-ren vettek részt a Vezess és az Autó Magazin által szervezett közvélemény-kutatáson, amely a világ egyik legnagyobb nemzetközi autós felmérésének keretében vizsgálta a hazai autóvásárlási, autóhasználati szokásokat és preferenciákat.

Bővebben

Central Admonitor kutatás

A 2005-ben indított kutatássorozat a Central magazinok olvasói körében vizsgálja, hogy miként hat a reklám befogadói szempontból

Bővebben

Megújult a Praktika magazin!

Magyarország első DIY lapja mostantól még több saját kezűleg elkészíthető tartalommal jelentkezik, modernebb és praktikusabb alkotások elkészítésre csábítva az olvasókat.

Bővebben

Nők Lapja Helló Nyár!

A Nők Lapja 23. lapszámában több, mint 50 Camponában beváltható kupont tartalmazó melléklettel kedveskedtünk olvasóinknak.

Bővebben

Megújult a Nők Lapja Egészség!

A szakértői vélemények miatt választják a tájékozódni vágyó olvasók az egészségmagazinokat – derül ki az ország piacvezető életmódmagazinjának kutatásából.

Bővebben

Tavaszi megújulás glossy portfóliónkban

Tavaszi megújulásunk alkalmával hirdetőinket és olvasóinkat is megleptük májusi lapszámaink egyediségével, amely hatalmas népszerűségnek örvend már az első hét után!

ELLE – LOVE YOUR BODY!

Bővebben

A Swipe sztori

A Swipe egy olyan ingyenes, brit kéthavi lap, amely az internet legjobb tartalmait jelenteti meg nyomtatásban.

Bővebben

A magazinhirdetések megtérülése a legmagasabb

A Nielsen Catalina Solutions (NCS) eladáshelyi adatok alapján határozza meg az FMCG termékek reklámhatékonyságát. 11 év 1400 db FMCG kampányának eredménye: minden, magazinban elköltött dollárra 4 dollár bevétel jut.

Bővebben