Kedves Partnerünk!

Szeretettel meghívunk téged és partneredet a Cosmopolitan Blogger Daysre. Magyarország legnagyobb bloggerkonferenciájának közönségnapjára.

A szombati programsorozat a digitális világ legfontosabb kérdéseire keresi a válaszokat, melyek aktívan segítik a márkák és az influencerek együttműködését,
valamint a Cosmopolitan Blogger Awards Díjátadó is ezen a napon kerül megrendezésre.

Helyszín: Groupama Aréna (Budapest IX. Üllői út 129.)

Időpont: 2018. október 27. (szombat), Kapunyitás: 9:00

A közönségnap részletes programjáért kattintson ide!

A belépő 1 fő + partner belépésére jogosít és nem átruházható!

A rendezvényhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztatót itt érik el.

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezés során megadott adatokat a rendezvény lebonyolítása érdekében szükséges ideig, legfeljebb a rendezvényt követő 30 napig kezeli a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő. FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videófelvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja. Kérjük, hogy a rendezvényre történő jelentkezéskor ezt vegye figyelembe! Amennyiben kéri hírlevelünket, az ezzel kapcsolatos adatkezelési tudnivalók alább a linkelt Adatkezelési tájékoztatóban szerepelnek.

A rendezvény lezárult, köszönjük a jelentkezéseket!