Rólunk

A Central Médiacsoport Zrt. Magyarország egyik vezető médiavállalata, amely a saját kiadványai mellett az IQ Press Lapkiadó Kft. (Praktika, Otthon, Ötlet Mozaik, Füles) magazinjainak hirdetési felületeit is értékesíti.

Az általunk képviselt termékek meghatározó hányadban Magyarország legismertebb, esetenként a legnagyobb múlttal rendelkező médiumai, így hirdetési portfóliónkban megtalálható többek között a Nők Lapja, a National Geographic, az nlc vagy a 24.hu hirdetési felületei is.

Jelenleg 36 nyomtatott magazin és különszám, 22 online site és 11 mobil applikáció közel 200 típusú hirdetési felületét és számtalan egyedi hirdetési megoldását állítjuk különböző kampánycélok használatába. Hirdetési megoldásainkkal több alkalommal nyertük el a szakma elismerését, és újságíróink is számos nívós díjjal is büszkélkedhetnek.

Az általunk képviselt termékek segítségével mindösszesen 6,35 millió főt érhetünk el hirdetésekkel Magyarországon minden hónapban.

A magazin és online hirdetési felületek értékesítése mellett a Central Médiacsoport olyan egyedi kommunikációs lehetőségekkel is foglalkozik a márkáink ismertségére alapozva mint különféle rendezvények szervezése, a márkakiterjesztés különböző ágai, vagy az egyedi megoldásokat kínáló content marketing.

millió látogató havonta

millió olvasó havonta

márkamagazin

termékcsalád

Forrás: Gemius 2020/12 ( pc, mobil, tablet / havi adatok), NOK 2019/1-4.; TGI-NOK, 2019/3-4 2020/1,3 és Central becslés