Kedves Partnerünk!

Újra itt az ELLE Fashion Show! A rendezvény idén már hatodik születésnapját ünnepli. A látványos show helyszíne ez alkalommal Budapest új közösségi tere, a Bazilika mellett található Société.

Az idei ELLE Fashion Show alkalmával elsőként láthatják a JE SUIS BELLE kapszula kollekcióját, KATA SZEGEDI, TOMCSANYI és NÓRA SÁRMÁN SS 19 kollekciójának darabjait.

A korlátozott létszám miatt a bemutatókra történő jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk fogadni. 

A meghívó 1 fő belépésére jogosít, és nem átruházható! A rendezvényre történő beengedés előzetes regisztrációhoz kötött.

IDŐPONT: 2018. SZEPTEMBER 29. ÉRKEZÉS: 13.00 ÓRÁTÓL.

HELYSZÍN: SOCIETÉ BUDAPEST (1051 BUDAPEST, SAS U. 15.)

Tervezett nappali bemutatók:

13:00 Je Suis Belle Capsule Collection

15:00 KATA SZEGEDI

17:00 NORA SARMAN

19:00 TOMCSANYI

A jelentkezés során megadott adatokat a rendezvény lebonyolítása érdekében szükséges ideig, legfeljebb a rendezvényt követő 30 napig kezeli a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő. FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videófelvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja. Kérjük, hogy a rendezvényre történő jelentkezéskor ezt vegye figyelembe! A feltételekkel kapcsolatos egyéb tudni valókat, valamint a tiltakozási jog gyakorlásának részleteit a belépést biztosító vonalkódhoz kapcsolódóan fogjuk megküldeni. Amennyiben kéri hírlevelünket, az ezzel kapcsolatos adatkezelési tudnivalók alább a linkelt Adatkezelési tájékoztatóban szerepelnek.

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvény betelt, köszönjük a jelentkezéseket!