MEGHÍVÓ

A FRIDA KAHLO KIÁLLÍTÁSRA EXKLUZÍV TÁRLATVEZETÉS AZ ELLE MAGAZIN JÓVOLTÁBÓL

Kedves Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk önt és partnerét a Magyar Nemzeti Galéria Frida Kahlo kiállítását bemutató exkluzív tárlatvezetésre.

A korlátozott létszám miatt a jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni. A sikeres regisztrációról válaszlevélben értesítjük. A belépő 1 fő + partner belépésére jogosít és nem átruházható!

A 20. század egyik legmeghatározóbb női művészének, a napjainkra ikonikussá vált Frida Kahlónak a műveiből nyit tárlatot 2018 nyarán a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria. A kiállítás régi adósságot törleszt, hiszen a közönség már nagyon régóta várja a csak sok évvel halála után világhírűvé vált, ám azóta is töretlen népszerűségnek örvendő mexikói művész magyarországi bemutatkozását. A Magyar Nemzeti Galéria négy hónapra ad otthont a világ legjelentősebb Frida Kahlo-gyűjteményével rendelkező mexikói múzeum, a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedo remekműveire épülő, az életmű egészét átfogó tárlatnak. A festőnő születésének 111. évfordulóján megnyíló kiállítás november elejéig lesz látható. A bemutatott 35 műtárgy – 26 festmény és 9 rajz – között látható lesz néhány a művész védjegyévé vált önarcképei közül, és szerepelnek majd olyan jelentős művek is, mint az egyik legelső vászonfestménye, valamint életrajzi ihletésű képek, portrék, szimbolikus tartalommal telített alkotások is.

A tárlatvezetés időpontja: 2018. október 09. 18 óra 30 perc

Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria (1014 Budapest, Szent György tér 2.)

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezés során megadott adatokat a rendezvény lebonyolítása érdekében szükséges ideig, legfeljebb a rendezvényt követő 30 napig kezeli a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő. Érintetti jogairól szóló tájékoztatás, illetve amennyiben kéri hírlevelünket, az ezzel kapcsolatos adatkezelési tudnivalók alább a linkelt Adatkezelési tájékoztatóban szerepelnek.

A rendezvény betelt, köszönjük a jelentkezéseket!