MEGHÍVÓ

Kedves Partnerünk!

Szeretettel meghívunk szakmai reggelinkre, ahol finom falatok és kellemes kávé mellett a következő izgalmas témákkal várunk.

Akovács Éva, a Nők Lapja Psziché főszerkesztője:
Kik az olvasóink? Milyen attitűdök jellemzik őket? – A legfrissebb kutatásunk eredményei

dr. Mérő László és Szily Nóra beszélgetése:
Érzelmek logikája a kapcsolatainkban

2010-ben jelent meg dr. Mérő László Az érzelmek logikája című nagy sikerű könyve, amelyről azóta is telt házas előadásokat tart országszerte. Hogyan hatnak az érzelmeink a gondolkodásunkra, a döntéseinkre? Milyen alapérzelmekkel kell megbirkóznunk a mindennapjainkban? Mit is jelent az érzelmi intelligencia valójában? A téma izgalmas, örök érvényű és mindenkit érint. A Nők Lapja Psziché rendezvényén Szily Nóra újságíró beszélget dr. Mérő Lászlóval, hogy ezt a kifogyhatatlan témát a kapcsolataink szemszögéből járjuk körbe.

VENDÉGEINK

dr. Mérő László
matematikus, pszichológus, publicista

Szily Nóra
újságíró, pszichológus és executive coach

Időpont: 2018. október 16. 9:00-11:00

Helyszín: Central Médiacsoport Székház (1037 Budapest, Montevideo u. 9.)

A korlátozott létszám miatt a jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezés során megadott adatokat a rendezvény lebonyolítása érdekében szükséges ideig, legfeljebb a rendezvényt követő 30 napig kezeli a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő. Érintetti jogairól szóló tájékoztatás, illetve amennyiben kéri hírlevelünket, az ezzel kapcsolatos adatkezelési tudnivalók alább a linkelt Adatkezelési tájékoztatóban szerepelnek.

A rendezvény lezárult, köszönjük a jelentkezéseket!